Skip to content
Йордан Радунчев

 Вторник, 22 Ноември 2011

   от Йордан Радунчев


Знам, че никой няма да откликне на следващата обява, но все пак ще я направя като куриоз, а и може да сработи при някой истински и по-известен блогър (не като мен хаха).

В какво се състои работата... Продава се рекламна площ с, хм..., благотворителна цел. Площа е ситуирана на капака на нетбука ми - Asus EeePC 901 и следователно е мобилна :) Цялата площ е 280 квадрадтни сантиметра, 20cmx14cm. Продава се на парчета минимум по 4 квадрадни сантиметра. Цената е 0.50 лева на квадратен сантиметър, или едно парче е две левчета. На закупената площ можете да поставите свой стикер, който ще стои там за вечни времена (ако се скъса или износи, ще трябва да ми дадете нов). Идеята е Riker (така се казва асуса) да си плати поне част от цената, като по този начин ще "спонсорирате" мен, ако ви харесва това което споделям с вас тук и в другия ми блог В другите новини... :)

Всъщност изобщо не очаквам и два лева приход от това "начинание", но пък не пречи да пробвам и звучи куриозно. Обаче известни хора като Димитър Цонев или Събина биха били в състояние да "избият" някаква част от стойността на лаптопите си :))